17.3.11

ye ! aku nak wish larh ni

Author : Nabila Medan Time : 3/17/2011 11:18:00 AM Total Comment : 3 Label :

aku disini nak cakap "HEPI BEDAY" kat semua kengkawan aku yang sambut beday bulan ni.
hui.
ramai nyer kawan aku yg lahir bulan tiga.
aku tau diaorang tak kan tau yang aku wish dia kat sini.
sebab
1.dia tak hade belog
2.dia tak hade facebook

nak wish kat telepon cm "arghh ! nanti larh"
ye larh nak kena wish sorang2.line diaorang pulak lain2.
ada yang celcom larh digi larh.macam2 ada.
pastu nak kena tunggu tarikh beday diaorang lagi.

huhh
malas2.
kan senang kalau aku wish kat belog jerk.
semua nama sekali aku wish kan.
tak payah nak buat satu2.

hokeh korunk.
hepi beday
"UMMI"
"FATIN"
"AZILA"
n
special nyer
"HEPI BEDAY"
untuk
"CIKGU AZLIN"
cikgu pendidikan agama aku.

***sebenar nye ada lagi.tapi ni jerk yang aku ingat yang laen tak ingat larh nama korunk wei...sowi larh ye ^_^
pape pun entry ni mmg aku tujukan khas buat semua kawan2 aku yang lahir bulan ni iaitu bulan "TIGA"

SEMUA NYE HOKEH !
***tak kira larh kawan yang aku kenal atau yang sekadar berade di alam maya ni




+moga di panjangkan umur n murah rezeki
+moga hepi bersama keluarga yang terchenta
+moga ape yg korunk nak buat.terlaksana ngan sempurna
^_^

n yang last sekali aku nak cakap.
"WEI KORUNK DAH NAEK SATU TAHUN LAGI"
hehe
^_&

bubye




kite kan kawan ^_^
klik larh sebagai seorang kawan :)



3 comments

Thursday, March 17, 2011 12:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

selamat hari lahir kat member jugak...

Friday, March 18, 2011 4:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

epi bday juga untuk mereka :)


p/s: Congrats dear sebab dah menang teka-teki & hairband!

Saturday, March 19, 2011 6:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

hepi besday too :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...