3.3.11

nak kena citer tokoh kite kat depan bebudak tuh ! malu larh cikgu.

Author : Nabila Medan Time : 3/03/2011 04:50:00 PM Total Comment : 0 Label :

ye memang betul ! ape yang betul ? haha.mai sni biar ceq habak kat korunk smua.time ckgu sejarah masuk dimemang ada cakap yang dia akan panggil beberape orang untuk citer pasal tokoh masing-masing n tokoh tu mesti larh diambil daripada buku teks form 1 smpi form 3 SAHAJA.dalam diam aku dok menghafal punye main khusyuk lagi.tetiba        "NURUL NABILA"            oh may good.tu nama aku ke ? ye ke nama aku ? muka dah punye main cuak lagi sbb belom hafal smua."aduh mcm mana ni".lantak larh dengan muka yang agak cuak aku pon kuar jer larh.dengan badan yang bukan main lesu lagi sebab rase mcm nak demam.aku melangkah kat depan tuh untuk bagitau pasal tokoh yang aku pilih.bile aku smpi jer kat depan......    tiba-tiba         otak aku blank.huhh tak ingat pape , nama tokoh jer yang aku ingat.terpaksa ngaku kat ckgu "saya tak hafal lagi larh ckgu".naseb baik ckgu tu kasi bace jer pasal tokoh yang aku pilih tu i mean aku tak yah hafal tpi terus ambik buku yang aku tulis pasal tokoh tu n pastu bace.haha.senang jer.         aku ingat kan hujan smpi ke ptg , rupe2 nye panas di tengah hari.        ckgu tanye aku "ni tokoh form bape ?" aku pun jawab larh "tak tau larh ckgu"..pastu ckgu sambung ckp".kamu smua perlu amik tokoh2 yang agak popular ye.yg tak berapa popular tu nt tak hade sape knl".fuhh.dalam hati aku membebel sensorg "ckgu tak hade pulak bagitau ari tu kne amik tokoh yang popular jer"*geram nih!*dah dalam geram2 tuh ckgu boleh ckp "hokeh boleh duduk esok atau lusa kalau ada kelas ckgu panggil lagi".ee~~.mana aci ckgu saya kne pegi dua kali.*geram membuak-buak*.
boley nye ckgu kata aku makan semut banyak sangat.*fuhh nak nanges pon ada*.aku rase ckgu macam dah malukan aku hokeh !*bukan macam tpi aku rase mmg*sbb satu kelas gelak kan aku.
kenape ? kenape ?
malas nak layan.
tpi pape pon aku tak marah sangat kat ckgu tuh.mybe ni pengajaran untuk aku.
*cbe smpi skunk aku still rase malu ngan kelas tu disebabkan kejadian tu *


nak nanges.


*korunk paham tak aku tulis.aku rase cm aku dah taip TUNGGANGLANGGANG*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...