11.3.11

kemenangan yang pertama , so aku nak publish kan.

Author : Nabila Medan Time : 3/11/2011 01:57:00 PM Total Comment : 4 Label :










macam tajuk diatas memang betul larh tu.
first time aku menang sepanjang aku join CGL.lagi pun aku baru join bulan lepas , bulan ni dah menang.
alhamdulillah n maseh jugak pada yang buat CGL tu sbb bgi peluang aku menang.
hokeh aku nak kongsi hadiah yang aku dapat.sebenarnye aku dapat hari selasa atau rabu minggu ni *aku pun dh lupe*
ari tu tak sempat nak kongsi ngan korunk ari ni aku sempat.
.
.

datang dari POS LAJU.



tak sabar jugak aku nak bukak time tu.
.
.
.

aku dapat stiker / pelekat yang berbagai warne , bentuk , corak yang cute doh !


kertas *ada beberape keping* ada macam2 corak , colour *wane wani lagi tuh !*




yang ni ada kad n tag card.

*semua nye cantek2*

.
.

ni larh semua hadiah nye , yang tadi tu saje jer nak tunjuk satu2.
sangat banyak hadiah nye.
maseh untuk http://hammieheartwork.blogspot.com/ sebab aku menang hadiah tu dari GA yang belog dia buat.

mintak2 ada lagi rezeki untuk aku ye.
AMIN.

nak tgok bukti yang bahawasa nyer mmg aku yang menang


aku menang GA ni dekat belog aku / belog personal aku *sbb time tuh aku belom buat belog special untuk CGL*

tunggu lagi.insyaallah kalau ada rezeki aku menang lagi , aku akan kongsi ngan korunk yer.






4 comments

Friday, March 11, 2011 2:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah... dari ku yg dah 17 kemenangan dlm masa 40 hari.. wah! riak tak? ha ha ha...

Friday, March 11, 2011 3:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

memang nampak sangat riak nyer tu !
:(

Friday, March 11, 2011 5:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah atas kemenangan anda..best kan bila jd pemenang ni kan...

Friday, March 11, 2011 9:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

maseh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...