4.3.11

i lup you.u lup me.i follow you.u follow me:)

Author : Nabila Medan Time : 3/04/2011 08:59:00 PM Total Comment : 0 Label :

mmg.mmg.mmg.aku lup korunk yg follow aku.yang tak follow tu korunk larh yang kena lup me *mean follow me*
kalau korunk dah follow me lagi larh aku lup.lup.lup you sooooo mucchhh.
yang belom tu aku lup korunk jugak.tpi lup nye tak hade tiga ada satu jer~

lup korunk smua



*pendek nye aku wat entry ? asal ? sbb aku tak bape nk sihat*
next time aku wat entry yg panjang melebar-lebar lagi tu..tpi korunk larat ke nk bace ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...