19.3.11

hari ni saye makan kat tempat yang "best punyer!".sedap pulak tu :)

Author : Nabila Medan Time : 3/19/2011 07:35:00 PM Total Comment : 2 Label :

assalammualaikum :)
hai . helo . selamat ptg . 
semua aku nak taip :)
semalam aku tak hupdate sebab tak hade citer.hari ni aku ingatkan tak nak hupdate jugak sebab tak hade citer.
tapi tetiba pulak otak aku berfungsi dan telah memberi idea untuk membuat entry pasal ni.

persoalan disini ialah "kat mana aku makan hari ni ??"
dan "hape bende yang aku makan ??"

nak tau ?
kalau korunk tak nak tau pun aku tetap nak bagitau jugak !
ada aku kesah !:P hehe


hokeh biar aku citer.
hari ni aku kuar umah untuk pegi makan , makanan yang sodap !
sebenar nye aku tak kuar uma pun.

hari ini aku makan "dekat uma , tu larh tempat yang paling best sekali !"
dan hari ini bende yang aku makan ialah "nasi ayam !"
sedap tak ??

of course larh sedap sebab mak aku yang masak.
hehe:P
suke sangat makan nasi ayam dan suke sangat makan dekat umah.
sebab tu larh orang panggil "rumah ku syurga ku"
tapi bagi aku "umah aku kebahagiaan aku"
maksud dah nak sama.ayat ngan ejaan jerk yang laen.
:)

ingat kan nak taruk picture yang aku ngah menerkam nasi ayam tu.
tapi tak pe larh nanti nampak macam ape pulak kan 
lagi pun tak sempat nak ambik picture ngan nasi ayam tu sebab belum sempat nak ambik picture nasi ayam nye dah ilang.
pegi mana ??
pergi ke perut jugak akhir nye ~
:O

azan dah nak berkumandang.
bubye.
nak nasi ayam ?
?
?
sesape yang dah bace dan sesape yang bace entry ni dengan cepat maka mereka larh yang dapat nasi ayam tu.
tapi yang lambat pun boleh dapat tapi korunk akan dapat bile korunk dah abis entry ni.
sebab
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
korunk memang boleh dapat nasi ayam
nak tau macam mane ?
.
.
.
.
.
cara nye juz scroll down lagi.
.
.
.
.
.
.
n tunggu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dan "tada" lihat bawah
v
v
v

****thanx hencik google:)
dah puas hati ?


adil tak ?
kan semua orang yang bace entry ni semua boleh dapat "TENGOK" picture nasi ayam.
hehe:P




bubye



*****jangan mara eik !

2 comments

Sunday, March 20, 2011 4:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

nasi ayammm?? fevrett!!

mana aci camniiii...dia makan pastu kasik kat akak gambo jerkk..majup ah gini..hehee

salam kenal yer dikk..thanks singgah blog akak!!


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Sunday, March 20, 2011 6:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ >> tak aci ke ?? takpe2 nt nabila hupdate lagik nasi ayam tapi gambar jerk.
hehe :P
tak elok majuk2 . :P

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...