12.3.11

ari ini saya makan spagetti jer.mak saya masak.sedap:)

Author : Nabila Medan Time : 3/12/2011 03:29:00 PM Total Comment : 0 Label :


ari ini saya makan spagetti jer.
ayat menunjuk atau menunduk ?
AYAT MENUNJUK !!

hahaha.
my mama masak spagetti ari ini.sangat-sangat sedap larh mama.thanx sebab masak yang sedap hari ni.
tapi mmg hari-hari pun mak aku masak sedap.
tak hade satu pun yang aku rase tak sedap.
sebab orang kata "kalau ibu masak menggunakan air tangan sendiri rase nye mmg POWER!"

my mama mmg POWER larh !
mama korunk pun power jugak kan ?
of course larh korunk akan duk sebelah mak sendiri kan ?
bagi aku kalau aku tak jumpe mak aku SEHARI.fuhh rase nak nangis beb !
sebab aku mesti rase windu giler kat dia.
nape ?
sebab aku windu n cayunk larh sama dia !
i lup you.

bulan depan beday dia.aku nak bagi special hadiah *ngah kumpul pendapatan*
setiap tahun aku cuba nak kasi hadiah yang sangat-sangat special untuk mak aku.
yang biasa aku kasi kat mak aku BUNGA , COKLAT n KOTAK MUSIK.
tahun ni nak kasi lagi GEMPAK n CANTEK.

doa-doa larh pendapatan aku banyak n cukup untuk kasi hadiah yang TERgempak untuk my mom.
*aku ni budak sekolah lagi.mcm mana nak dpt duit lebih ?*

lup you mom
tunggu hadiah bulan depan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...