3.4.11

aku tak hade kejer ! jom terjah 10 belog kawan aku !

Author : Nabila Medan Time : 4/03/2011 03:49:00 PM Total Comment : 7 Label :

bosan + borink + tak tau nk wat pe !
sebab nye skunk ni aku ngah bosan giler2.
boleh tak kalau aku nak kenalkan kengkwn aku ?

aku nak kenalkan 10 belog ari ni.
n belog ni aku pilih sendiri tau !
mana2 belog yang aku dh follow n yang aku rase nk letak . aku letak larh.

aku nk kenalkan belog diaorang selama seminggu untuk korunk kenal ngan diaowg.
boleh ?
****suke hati aku larh nk promot sesapew punye.
sebenar nyer nak guna ayat "promot" tu tak berape sesuai.
hokeh ! aku nak kenal kan kawan2 aku kat alam maya ni



mari kite terjah mereka !
***ni belog2 yang aku rase best n yg aku rase aku kena singgah tiap2 hari =)
(kalau korunk bace entry2 dia.kebanyakan mesti dia ada letak pic..tu yg aku suke bace tu )



lihat larh dunia !
ni larh kawan2 aku yg ada kat alam maya ni.
tapi ada banyak lagi !
tunggu minggu depan .k ;)

best kan kalau ada kawan2 yang "jauh dimata tapi dekat dihati"
=)






tulunk klik HB aku dengan seikhlas yang mungkin =)


7 comments

Monday, March 28, 2011 5:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks cyg len kali pomotlah selalu..nnti mummy kiss nabila byk2

Monday, March 28, 2011 6:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Atiey @ mummy danny >>insyaallah nt nabila promot lagi !
hik3.
tunggu minggu dpn.mana tau belog mummy ada lagi :)

Monday, March 28, 2011 7:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh blog dni pon ada sama.. thanks ya dear ;)

Monday, March 28, 2011 8:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

ardinihumaira >> wec0me kak ;)

Friday, April 01, 2011 8:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe!!
tomato kering n dini..
mmg besh!!

dear!!
sori pasal hadiah tu..
nanti akak gantikan yang lain yerp!!


salam singgah dari mummy weiyda♥
nice entry!!♥
keep it up blogging!!♥
‎(◕‿◕✿)

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Monday, April 04, 2011 6:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehehe.. missz punyer blogg takde.. ila jarang singgah ek.. hehe... rumah missz memang byk bunga.. mak missz suka tanam..nak harap missz tanam, bunga tahi ayam pun lom tentu leh tumbuh..hehhe.. missz tolong siram jer... sehari sekali kena siram..ni musim hujan ni, selamat la sikit.. hehe.. ila tau ke nama2 bunga tu?missz tengah duk cari gak kat tenet namanyer.. ada yg dah jumpa..ada yg belum.. huhu...

Sunday, April 10, 2011 11:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

ala sedih belog hakak pon takder la,Nabila jarang singgah belog hakak eh...takper aperpon hakak suker entry neh..kretif..!!

teruskann..!!!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...