16.3.11

aku nak upload photo aku.boley ?

Author : Nabila Medan Time : 3/16/2011 03:26:00 PM Total Comment : 2 Label :

kenape pulak aku nak kena mintak izin dari orang ?
bukan ke ini belog aku ?
belog ini adalah "belog aku yang punye" !

jadi terserah aku larh nak buat ape kan ?
:O

aku bukan sesajer nak buat entry n pastu letak gambar aku.
sebenarnye aku ngah bosan gegiler n tetiba pulak rase nak wat satu entry.
bile aku pikir2.
ape entry yang aku nak buat ?
ape tajuk entry yang aku nak letak ?
aku nak isi ape kat entry tu ?
had0oi.bingung !

tapi aku nak wat jugak satu entry !
apakah entry yang akan aku buat ?
OMG.
dan akhir nye , skunk ni pun aku ngah menaip untuk melaksanakan satu entry yang hampir siap !

kejap-kejap !
kau orang perasan tak ?
perasan tak tajuk entry aku ?
aku tulis "aku nak upload photo aku.boley ?"
kan ?

tapi kat atas tu ada ke gambar ?
*tak kira larh gambar dari hencik google ke hape*

ada nampak tak ?
kalau korunk tak nampak.aku saran kan korunk pergi check up mata korunk.
n
n
n
n
bagi yang nampak tu.aku nak cakap "TAHNIAH"
sebab
.
.
.
.
korunk bukan si pemerhati yang cekap !
pasal nye.kat atas tu mmg aku belum ltk pape picture pun.

"jangan marah"

^_^


hokeh.akhir nye.
aku punye "kemalasan" dah datang n menjemput aku untuk "habis kan entry ni".

bubye korunk
kalau ada salah dan silap.harap dimaafkan ^_^






^_^



*pape punye ayat larh yang aku taip kat entry ni*



kite kan kawan ^_^
klik larh sebagai seorang kawan :)


2 comments

Wednesday, March 16, 2011 5:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

;)
nanti update lagi ye

Wednesday, March 16, 2011 5:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...