13.3.11

aku nak tanye ? boley ? macam mana nak biar orang suke bace belog kite ?

Author : Nabila Medan Time : 3/13/2011 02:45:00 PM Total Comment : 3 Label :

tolong larh korunk ?
aku tak tau nak wat cam ne.
tapi aku nak jugak mereka-mereka di dunia belog tuh sudi bace di page belog aku.
bukan nak paksa tapi terpaksa.

terpaksa kerna sudah kesunyian.
mana diaorang pergi ????
macam mane ni ??
huahuahuahua.
nak nanges :(

3 comments

Sunday, March 13, 2011 6:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

baca ni...http://www.benashaari.com/2011/03/mengapa-blog-aku-tiada-pembaca.html

Sunday, March 13, 2011 7:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

kena rajin baca & komen org lain nye blog...
jgn sekadar tinggalkan link je...

dah ketuk umah org, kena bagi salam...
dah salam kena la bertegur sapa, berkenalan dgn org...

Monday, March 14, 2011 1:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

Relax lah , takkan baru buat blog terus satu dunia tau blog kewujudan blog ni. Blogging biasa2 sudah.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...