2.2.11

sengal ! sengal2 bahu.

Author : Nabila Medan Time : 2/02/2011 03:03:00 PM Total Comment : 0 Label :

terase mcm nak beli plaster untuk sengal2 bahu tu larh !
entah ape bende punye binatang bende tuh.
oh may god.
nak taip ayat pon dh terase*padahal mmg mls nak taip*


wah ! wah !
sejak kebelakangan ini aku banyak masok contest GA.
tengah ada mood nak masok GA nih.
rase cm nak wat lgi satu blog,yang khas untuk aku sertai contest2 menarik.
tpi tak boleh,sbb aku nih slalu buzy.
nak join pon tgok masa dan tempat larh.
*takot blog untuk contest tu dibiarkan bersawang*
kalo u all nak join contest.
tuh ada banyak post GA yg aku buat.
kalo malas rajin2 kan larh.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bubye 
.
.
.
.
.
muahhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...