20.2.11

'February Give Away from Ardilla&Aimi'.

Author : Nabila Medan Time : 2/20/2011 11:54:00 AM Total Comment : 0 Label :


klik banner untuk join !






dear dairy..
about me.
nama nurul nabila bt medan juz call me nabilamedan.umur maseh muda lagi 15 tahun n maseh bersekolah.minat berbelog sejak form 3 *tahun ni la*.minat kat something yang cute miut mcm teddy bear.kucing n smua bende yang cute miut.minat masuk kontest@GA@lucky draw sbb saje sesuka nk isi mase smbil2 tu boleh dpt adiah free.
saye suke warne warni sbb saya  hrp kehidupan saya ni pon akan serba warna warni.
suka membaca n lebih tertarik untuk membaca novel n komik.
tu je yang agak menarik tentang saya.yang laen tak begitu tertarik..
?
kalu nak tau lagi jemput2 singgah2 lagi di belog ini.
cerita tentang kehidupan kita.


kehidupan perlu ada tag mengetag org.
saya nk tag.

uolls harus join yah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...