16.2.11

aku nak batak ! boleh tak ?

Author : Nabila Medan Time : 2/16/2011 07:42:00 PM Total Comment : 0 Label :

wah !tajuk bukan main lagi..lantak larh aku punye suke sbb nih blog aku.haha.gurau saja.ari ni punye main rajin aku nak menaip setiap inci2 diblog ni.tpi rase cm mls jugak._ _'..mane satu yang betul ni.rajin ke malas..hahh ! saya tau.aku pilih dua2.bolehkan2.

ape yang aku nak batak nih bukan pasal malas..mmg tak ada kena mengena..tpi kalo rajin tuh.mmg ada kena mengena..ni yang nak citer ni..ari ni sekolah aku ada koko.bukan koko yang nak bake cake chocolate tu..tpi kokurikulum.*pasal kokurikulum pon nak batak*.

mmg aku nak batak sbb selama ni aku tak penah pegi *penah pegi tapi sekali dua je kot !*.kalo sekolah rendah tu ada larh jugak.tpi bile dh sekolah menengah ni...huhh.beribu-ribu alasan aku sedia kan.konon nak elak drpd pegi.tahun ni aku ingatkan nak berazam nak full kan kehadiran kokurikulum aku.*semangat nih*.tpi tak tau larh boleh ke tidak.mintak2 boleh.sbb aku tak nak di gelar 'PEMALAS' .

so.ingat kan dlm minda..setiap ari rabu..ada kokurikulum n wajib pegi !
wah ! cam amaran pulak.
k.gudnite.*belom waktu tidor lagi ! azan isyak pon belom berkumandang*


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...