15.2.11

aku ada buat salah kat ko ke budak ??

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2011 06:11:00 PM Total Comment : 0 Label :

huhh.tak tenang aku dibuat nye..tpi apa salah aku ??aku rase aku tak ada buat salah ngan ko..tpi aku rase aku cam dah buat salah ngan ko.tpi ape??aduh!aku dh tanye lelok ngan ko, ape yang aku dah buat ngan ko..tpi ko diam je kan..atau ko mmg saje nak  biarkan aku rase BERSALAH kat ko smpi mati kot !

kusut bertambah2 berlipat kali ganda nye..aku ngah pikir..ape bende yang aku dah buat smpi ko betol2 marah kat aku??aku ada kacau AWEK ko ke ?rase nye tak,sbb awek ko pun aku tak kenal.abis tuh pasal ape pulak??serious aku tak tau!kalo ko tau ape salah aku kat ko..bgi tau larh !ni tak.diam.diam.diam.benci gile aku kalo owg dh kata kita ada buat salah ngan dia..tpi dia sendiri tak nak explain..

suka hati kau larh nak explain ke tidak.yang penting aku dah mintak maap ngan ko lelok.tpi ko yang tak nak kan.so..skunk bukan salah aku..sbb aku dh cbe nak mintak maap ngan ko,tpi ko je yang keras kepala nak marah2 aku...lepas ni kalau aku dengar ko still marah kat aku..aku dah tak tau nak buat ape lagi..sbb nye mulut aku ni dh berbuih2 mintak maap ngan ko n ko still nak jage kepala batu ko tu.

*hati makin serabut n geram* mcm ni ke kawan ?hah!aku perlukan penasihat otak !!haha.just kiding..otak aku maseh betol n boleh dibetolkan..tpi aku rase aku lebih perlukan penasihat hati drpd penasihat otak kot..sbb skunk aku ngah sakit hati ngan budak nih !!

huhh..lega rase nye bile dah lepaskan geram yang bercampur rase BERSALAH,sakit hati,n smua perasaan untuk tajuk entri ni 'aku ada buat salah kat ko ke budak ??' telah pon aku lepas kan dkt sini.
rase cm lebih tenang dri tadi n dah boleh smile.jmpe doktor je belom _ _' .makan ubat hati,nt hati aku terus pulih..tpi masalah nye skunk ada ke ubat untuk owg yang ngah sakit hati ni ?tolong buat kan ubat hati tu untuk aku n pasti kan ubat tu jgn pahit sgt! tak tertelan nt..*nak sruh owg buat kan tpi byk songeh pulak*

*kpd owg yang dimaksod kan untuk tajok entri ni..jika ko membaca entri ni..aku nak mintak maap lagi larh dgn ko,walaupun dh meluak2 aku mintak maap ngan ko..sbb ko kawan aku*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...