5.3.14

1WHP, Think Positive

Author : Nabila Medan Time : 3/05/2014 01:45:00 AM Total Comment : 0 Label :

Assalamualaikum
Alhamdulillah, phew phew. Tetiba nak cerita pasal 1whp ni, tapi takleh panjang-panjang. Kalau nak tahu kena whatsapp kita. Tau tau. Hikss. Syukur, kerana berani dan berfikiran positif, kini nab dapat pegang duit RM150 sehari. Eh? Hihi. Serious, buat apa nak tipu. Cash uolls, bukan voucher. Memang masa mula-mula nak join tu, rasa takut sangat. Modal RM55, nak join tak nak tak nak tak nak tak. Kalau korang berfikir macam tu, nab tak salahkan sesiapa sebab nab pun macam tu. Tapi nab jenis yang... Haishh... Takleh jadi ni, nak cuba jugak nak jugak nak jugak. Hahaha. Last-last terjebak sama, jadi.. Terpaksa lah nab tanggung risiko untuk pegang duit banyak-banyak tiap hari, minggu, bulan... Seperti ahli 1whp lain kata, ada satu je risiko kalau join benda ni. Risiko jadi kaya. Kalau korang dah boleh terima risiko tu. Mai join. Modal RM55 ja. Hikhik

Kenapa nab suruh korang fikir positif? kerana, kalau korang fikir positif, income korang juga akan jadi positif, kalau korang fikir "hmm... macam takboleh je, tipu lah", say byebye je lah. Hahaha. Setiap hari, beratus-ratus orang yang join 1whp ni, macam mana nab tahu? Sebab setiap kali ada newbie, mereka akan dimasukkan dalam group class melalui wechat. Memang tiap hari tu, ramailah yang join. Mereka join sebab mereka yakin dan mereka fikir secara positif.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...