28.8.14

Kurti Top Borong Murah Malaysia

Author : Nabila Medan Time : 8/28/2014 11:43:00 PM Total Comment : 0 Label :

Assalamualaikum,  lama rasanya takpost dekat blog, bukan sahaja sawang, tikus pun ada kot. Huhu. Tak ingat tarikh terakhir post dekat blog. Sekarang sedang fokus dengan online bisnes. Kalau ada masa, jenguklah instagram @nabilamedan.  Nab sekarang ada jual KURTI CREPE , baju ala ala indian punya tu, rasanya dah femes kot sekarang, ramai jugak yang pakai. Material memang selesa dan ianya agak labuh, jadi amat sesuai untuk perempuan bertudung diluar sana. Yang nak beli BORONG, contact nab okay. Harga insyaAllah berpatutan.

Selain tu, nab jugak jual BAWAL SAREE dan CRUMPLE WIDESHAWL harga serendah RM10 sahaja tau. Harga murah murah je kita jual. Baju tshirt pre order nab masih lagi buat. Dah masuk batch yang ke 12. Alhamdulillah..

Kepada yang ada pm facebook, tanya pasal edit blog, sorry tau. Nab dah tak ambil. Dah lama kot tak tgok coding tu, sob. Kadang rindu jugak... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...